Support och övervakning

Med adbriqs support-avtal har du alltid tillgång till vårt dedikerade support-team, redo för ärendehantering och felavhjälpning, samt löpande proaktiv övervakning av systemet.

  Hur kan vi hjälpa dig?

  Fyll i uppgifterna nedan så kan vi hjälpa dig snabbare. Vi har tagit fram en lathund som förtydligar hur du kan beskriva ditt problem.

  Vi hjälper dig

  Victor ReichelKonsult
  Marcus CarlssonKonsult
  ”Vi valde adbriq som partner på grund av deras långa erfarenhet, deras branschexpertis och för att de har en beprövad metod av en säker implementation. Vi är väldigt nöjda över vårt beslut då det har visat sig vara en mycket trovärdig och stabil projektledning av kunniga medarbetare med stor integritet. Det känns tryggt att ha med adbriq på den här resan för fortsatt support, projektledning och utveckling ”, Björn Winberg CFO på Galvin Green.

  TeamViewer

  Här hjälper vi dig som har ett pågående ärende hos oss just nu. När du har fyllt i formuläret ovan och vi kontaktar dig kan vi ibland behöva ta hjälp av TeamViewer. Det innebär att vi på ett enkelt och säkert sätt kan komma åt och fjärrstyra din dator och därmed hjälpa dig som om vi vore på plats. Vi guidar dig igenom de olika stegen när vi pratas vid.

  Öppna TeamViewer