Vårt mål är glada medarbetare som trivs och utvecklas på jobbet

Det finns ett tydligt samband mellan att trivas, utvecklas och att göra ett bra jobb. Alltså kommer det hjälpa oss att vara bäst på det vi gör om vi också blir branschens bästa arbetsgivare.

Se lediga tjänster

Glädje

Vi ser varandra och hur vi mår. Vi är stolta över det vi gör, vi är engagerade och gör roliga saker tillsammans. Alla ska vilja jobba med oss.

Trygghet

Vi är alltid förberedda och tydliga. Vi dokumenterar, håller oss till best practice och är lösningsorienterade. Här hittar du alltid struktur.

Gemenskap

Vi arbetar som ett lag tillsammans. Vi delar med oss och sätter ett stort värde i att vara öppna och ärliga. Och inte minst prestigelösa.

Behöver kännas i magen

Våra tre värdeord – glädje, trygghet och gemenskap – finns i grunden till allt vi gör. Dessa ord kan verka enkla, men betyder väldigt mycket för oss.

Och i all sin enkelhet ligger det något fint och viktigt. De symboliserar något som behöver komma inifrån och kännas i magen. Därför handlar mycket av ledarskapet om att ge våra anställda förutsättningarna för att både uppleva och bidra till just glädjen, tryggheten och gemenskapen.

Läs mer om oss

Som anställd på adbriq …

Förutom kulturen på arbetsplatsen finns det en lång rad faktorer som påverkar trivseln och arbetsglädjen. Här är några av sakerna vi erbjuder våra medarbetare.

Bra förmåner

Några av förmånerna våra anställda har är 30 dagars semester, 5 000 kronor i friskvårdsbidrag och deltagande i vårt incitamentsprogram. Minst en spännande resa varje år, tjänstepension, försäkring … Listan blir snabbt ganska lång.

Medarbetarens utveckling

Vi vill uppmuntra till utveckling, både på det personliga planet och i ett större perspektiv. Därför ger vi våra anställda både ansvar och befogenheter, samt tillhandahåller utbildningar och individuella utvecklingsplaner. Våra medarbetare är det viktigaste vi har. Därför är alla på adbriq med och utvecklar företaget tillsammans.

Frihet att planera din tid

När fokuserar du som bäst och var får du mest gjort? Att kunna styra över sin egen tid kan vara avgörande för såväl trivseln som produktiviteten. På adbriq hittar du inte bara korta beslutsvägar utan även stor flexibilitet kring både plats och tid.

Välkommen till oss

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNTYwIiBoZWlnaHQ9IjMxNSIgc3JjPSJodHRwczovL3d3dy55b3V0dWJlLmNvbS9lbWJlZC9nRTRJSXRiRzdtOD9jb250cm9scz0xJmF1dG9wbGF5PTEmcmVsPTAiIHRpdGxlPSJZb3VUdWJlIHZpZGVvIHBsYXllciIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIGF1dG9wbGF5PSIxIiBhbGxvdz0iYWNjZWxlcm9tZXRlcjsgYXV0b3BsYXk7IGNsaXBib2FyZC13cml0ZTsgZW5jcnlwdGVkLW1lZGlhOyBneXJvc2NvcGU7IHBpY3R1cmUtaW4tcGljdHVyZSIgYWxsb3dmdWxsc2NyZWVuPjwvaWZyYW1lPg==

Medarbetare berättar

Benjamin Söderlund Konsult

”Det jag gör på företaget uppskattas och jag känner verkligen att jag gör skillnad, det är viktigt.”

Under de 2 åren som du jobbat här har du bland annat myntat ”adbriq taskforce” till er arbetsgrupp för interna rutiner. Vad gör du annars på dagarna?
– Haha, när jag inte kommer på coola namn ansvarar jag för vårt support-gäng, samt är med i en del projekt som applikationskonsult där jag fokuserar på försäljningsflödet och BI (Business Intelligence).

Victor Reichel Konsult

”Jag ser fram emot att lära mig mer om Business Central och att vara en del av att driva adbriq framåt.”

Varför sökte du jobb på just adbriq?
– Jag såg möjligheten att pröva något för mig helt nytt, och utvecklingsmöjligheterna hos adbriq känns oändliga. Det känns även som ett litet sammansvetsat team där alla jobbar mot samma mål och delar med sig av sina erfarenheter. Det ser jag fram emot att vara en del av!

Anjo Steephen Konsult

“With my coding and problem-solving skills I will be developing customer solutions, together with the rest of the team.”

Varför sökte du jobb på just adbriq?
– What attracted me the most is the business solution provided by adbriq to their customers, and I am extremely interested in learning new technologies.

Anna Tyrén Konsult

”Att få arbeta nära andra konsulter och utvecklare med hög kompetens kändes lockande.”

Varför sökte du jobb på just adbriq?
– Jag såg goda utvecklingsmöjligheter och en chans att arbeta i en roll med stor omväxling och flexibilitet. Att få bli en del av ett väl sammansvetsat team, samt att arbeta nära andra konsulter och utvecklare med hög kompetens, var också lockande. Jag har känt mig väldigt välkommen från dag ett!

”Att få arbeta heltid med systemutveckling i Microsoft Business Central känns jättespännande.”

Varför sökte du jobb på just adbriq?
– Jag tycker att Microsoft Dynamics 365 Business Central är ett fantastiskt system och det ska bli väldigt intressant och kul att få utveckla mer i det. Jag gillade även att adbriq har en riktigt vass branschkompetens och att de använder den kompetensen för att utveckla standardiserade processer, i stället för att uppfinna hjulet på nytt. Det tilltalade verkligen mig.

Oliver Viktorsson Konsult

”Jag hade kontakt med gänget på adbriq innan jag började jobba här och visste därför att det är ett härligt gäng.”

Varför sökte du jobb på just adbriq?
– Jag har ett stort intresse för affärssystemet Microsoft Dynamics 365 Business Central och vill gärna utveckla mig inom det. Jag är helt övertygad om att jag kommer få de bästa möjligheterna till att göra det här. Bra förmåner och frihet att planera sin tid var också ett stort plus såklart!