Om oss

I en allt snabbare och mer konkurrensutsatt marknad kommer digitalisering att vara en av de viktigaste faktorerna för framgångsrika företag och lönsamma affärer. Med kontor i mode- och textilstaden Borås, en djup branschförståelse, över 30 års erfarenhet av IT och kunder som gärna berättar vad vi kan, vågar vi påstå att adbriq är den partner ni behöver på er digitala resa.

Våra samarbeten bygger alltid på en djup och långsiktig relation, med visionen om att växa balanserat i takt med våra kunders behov. Och våra kunder är mindre till medelstora företag som främst är verksamma inom handel med mode-, sport-, textil- och profilprodukter. Med stort engagemang och flexibilitet agerar vi partner och skapar värde för de som delar vår vision.

Vi är med dig i hela kedjan från behovsanalys och rådgivning till genomförande med fortsatt support, förädling och vidareutveckling. Hos våra specialister finns djup kunskap om affärssystemet Microsoft Dynamics 365 Business Central och branschlösningen TRIMIT. En sådan stabil grund, i kombination med generiska lösningar och alternativa arbetssätt via vår bistingprodukt, säkerställer utveckling och framgång.

    Kontakta oss

    Genom långa och nära relationer skapas de bästa förutsättningarna för ett framgångsrikt samarbete. Hör gärna av dig så kan vi prata mer!