Galvin Green väljer adbriq som partner

Galvin Green är ett framgångsrikt svenskt golfklädesföretag med försäljning över hela världen. En fortsatt stabil expansion ledde till behovet av att byta ut affärssystemet för att effektivisera och ge stöd till affärsprocesserna. Lösningen blev en kombination av Microsoft Dynamics 365 Business Central/TRIMIT och bisting. Galvin Green har nu ett branschfokuserat, molnbaserat och kraftfullt affärssystem att fortsätta växa med.

Bakgrund och behov

”Vi vill komma bort ifrån begränsningar och verka i en modern plattform med global åtkomst. Den nya lösningen är en förutsättning för att vi ska kunna växa och uppfylla de strategiska mål som företaget har satt upp”, säger Björn Winberg, CFO på Galvin Green.

I över 30 år har Galvin Green utvecklat golfkläder av hög kvalitet. De har under åren utökat sitt utbud till att idag erbjuda ett omfattande sortiment med försäljning och tillhörande lager i över 20 länder. För att kunna bibehålla kontroll och bra överblick över data och statistik, och för att kunna fortsätta växa i samma takt, var de i behov av en modern och flexibel lösning anpassad och avsedd att integreras med andra moderna system, både i Sverige och globalt.

Lösning och resultat

”Vår verksamhet behöver stöd för matrishantering i form av storlekar och färger utifrån ett övergripande masternummer. adbriq har erbjudit en attraktiv lösning som verkar tilltalande där vi kan spara vår tid och få en effektiv och säker uppföljning av vår verksamhet”, säger Björn Winberg.

Efter att ha gjort en översyn av Galvin Greens behov, och jämfört dessa med adbriqs generiska men unika erbjudande, så fann man direkt en ”match”. Det gjorde att man valde adbriq som partner med lösningen Microsoft Dynamics 365 Business Central/TRIMIT och bisting – ett standardiserat och beprövat system med långsiktiga generiska lösningar för just fashionbranschen som hanterar kundens specifika behov. För Galvin Green var det även avgörande med en lösning som ger en bra överblick över företagets lagerstatus i alla länder. Något som var genomförbart tack vare adbriqs produkt, bisting. Genom bistingprodukten kommer man dessutom att genomföra en implementering av datalager där man kan koppla ihop sig med Business Intelligence verktyg såsom till exempel Power BI. Det kommer resultera i en säkrare uppföljning av verksamheten med god tillgänglighet till data och statistik. Helhetslösningen för Galvin Green möjliggör en fortsatt uppdatering och sammankoppling av andra moderna system och verktyg, allteftersom företaget växer.

”Vi valde adbriq som partner på grund av deras långa erfarenhet, deras branschexpertis och för att de har en beprövad metod av en säker implementation. Vi är väldigt nöjda över vårt beslut då det har visat sig vara en mycket trovärdig och stabil projektledning av kunniga medarbetare med stor integritet. Det känns tryggt att ha med adbriq på den här resan för fortsatt support, projektledning och utveckling ”, avslutar Björn Winberg.

Bakgrund

”Vi vill komma bort ifrån begränsningar och verka i en modern plattform med global åtkomst. Den nya lösningen är en förutsättning för att vi ska kunna växa och uppfylla de strategiska mål som företaget har satt upp.”
– Björn Winberg, CFO på Galvin Green.

Metodik

Efter att ha gjort en översyn av Galvin Greens behov, och jämfört dessa med adbriqs generiska men unika erbjudande, så fann man direkt en ”match”. Det gjorde att man valde adbriq som partner.

Affärsnyttan

  • Standardiserat och beprövat affärssystem med långsiktiga generiska lösningar för just fashionbranschen som anpassas till kundens verksamhet och vidareutvecklas vid behov.
  • Smidig hantering av integrationer med successiva systembyten eller tillägg.
  • Säkrare uppföljning av verksamheten med flexibla Business Intelligence verktyg.
  • Effektivisering av verksamheten som möjliggör fortsatt expansion med samma personal.
www.galvingreen.com